Skip to main content

Vores kerneopgaver


 • Frivilligjob-formidling

  Vi fungerer som en slags arbejdsformidling for mennesker, der leder efter et frivilligt arbejde og for foreninger, der søger nye frivillige. Vi tilbyder frivilligsamtaler, som kan hjælpe borgere med at afklare, hvilket frivilligjob de ønsker sig, ligesom vi hjælper foreninger med at finde de frivillige, de mangler.

 • Forenings-service

  Vi arbejder for at gøre det lettere at oprette en frivillig forening, drive en forening og tackle de udfordringer, som man møder.  Vores mål er at understøtte og udvikle medlemsforeningernes frivillige arbejde gennem vejledning, konsulentbistand, workshops, kurser m.m., og derudover støtte deres gode idéer og hjælpe dem videre.

 • Synliggørelse

  Vi arbejder for at synliggøre det frivillige arbejde i Herning Kommune. Dels gennem arrangementer hvor frivilligheden sættes i fokus, og de frivillige foreninger får plads og opmærksomhed, og dels ved at formidle de gode historier fra det frivillige sociale arbejde.

 • Samarbejde med Herning Kommune

  Vi arbejder for det bedst mulige forhold mellem Herning Kommune og det frivillige sociale arbejde. Vi opfordrer både kommunen og de frivillige foreninger til at se samarbejdsmuligheder, og vi tilbyder vores viden og kompetence og spiller os selv på banen i forskellige projekter og tiltag.

 • Facilitering af netværk

  Vi arbejder for at skabe netværk og samarbejde på tværs af vores medlemsforeninger og deres medlemmer. Det gør vi blandt andet ved at invitere til fælles arrangementer og netværksmøder med plads til erfaringsudveksling.

 • Fysiske rammer

  Vi stiller lokaler gratis til rådighed for vore medlemsforeninger og bestræber os på, at lokalerne er velfungerende og i ordentlig stand. Vi koordinerer brugen af lokalerne, så de udnyttes bedst muligt.

Kontakt Frivilligcenter Herning

© 2024 Frivilligcenter Herning