lydavisen

Frivilligcenter Herning fremstiller hver uge en lydavis-CD for blinde og svagtseende i Herning Kommune.

Har du svært ved at læse avisen, er du også berettiget til at modtage en CD.
Det er gratis at modtage CD'erne - og du kan selvfølgelig når som helst opsige abonnementet igen.
Vi sender CD'erne ud torsdag middag, men desværre går der ofte 5 dage, før de når frem. Dette har vi desværre ingen indflydelse på.

CD'en indeholder lokale nyheder fra Herning Folkeblad, Ugeavisen for Aulum/Haderup og Vildbjerg samt Ugeposten Kibæk. Desuden bringer vi meddelelser fra Dansk Blindesamfund.

Det er frivilige, der trofast fremstiller avisen hver uge - og vi ved, at det er et arbejde, der bringer stor glæde til mange.
Hvis du modtager lydavisen og har idéer og forslag, er vi naturligvis altid interesseret i at vide, om der er noget, vi kan gøre bedre.

Hos Center for Kommunikation, Brahmsvej 8 i Herning kan du søge om at få udleveret en såkaldt Daisy-afspiller, som bruges af mange lydavis-brugere.

Er du interesseret i at vide mere om Lydavisen - eller ønsker du at få Lydavisen tilsendt - bedes du henvende dig til Frivilligcenter Herning. Vores træffetider er tirsdag og torsdag fra 10.00 - 14.00, men vi er her også på andre tidspunkter. Du kan enten ringe på 3157 5601 eller skrive til post@fcherning.dk - eller komme forbi Fredensgade 14, hvor vi bor.