et projekt til gavn for ensomme ældre

JULEHYGGE 28. DECEMBERFLYER juleudgave 14. december med kommende datoer

IND I FÆLLESSKABET

web farve 170px

Projektet går kort fortalt ud på at hjælpe ensomme ældre i eget hjem, som har svært ved at komme hjemmefra. Vi ønsker at skabe små lokale fællesskaber af disse ældre, hvor de oplever at være noget for hinanden, mens de mødes om fælles interesser lige der, hvor de bor.Frivilligcentrets projekt for ensomme/enlige ældre er støttet af TrygFonden.

Mange ældre føler sig ensomme og har svært ved at komme hjemmefra, så de kan deltage i de mange aktiviteter, der findes. Med projektet "ind i fællesskabet" vil vi forsøge at skab

e nye fællesskaber lige der, hvor mennesker bor.

Her kan du finde en kort projektbeskrivelseVores mål er at danne små lokale fællesskaber, hvor mennesker kan mødes om fælles interesser. Det kan være mennesker, der mødes for at spille kort, drikke kaffe, se en tv-serie, gå en tur, lave håndarbejde eller noget helt andet.

De ældre, der henvender sig til os, vil vi først tage ud og besøge - til en snak om, hvad de interesserer sig for, og hvilke ting, de kunne tænke sig at lave sammen med andre. Ud fra disse besøg, er det vort håb, at vi kan føre mennesker sammen, som bor i nærheden af hinanden og kan få glæde af at mødes. Når grupperne dannes, vil vi de første gange lade en frivillig være med, men ret hurtigt er det tanken, at de små grupper kan stå på egne ben.

Vi er nu i gang i følgende områder: Herning by, Tjørring, Sunds, Aulum, Simmelkjær, Grove, Ilskov., Snejbjerg, Haunstrup, Kibæk, Sdr. Felding
Bor du andre steder i Herning Kommune er du naturligvis også velkommen til at henvende dig til os.

Hvis du er over 70 år, bor i Herning Kommune og har lyst til at være med i projektet, så kan du udfylde og indsende skemaet her - så vil du blive kontaktet:

UDFYLD KONTAKT-SKEMA

 Vi gør opmærksom på, at projekt Ind i fællesskabet håndterer personlige oplysninger og kontaktoplysninger ud fra Frivilligcenter Hernings privatlivspolitik. Det betyder, at vi naturligvis kun bruger oplysningerne med det formål at hjælpe den enkelte borger og aldrig videregiver oplysninger uden samtykke. Både projektleder og frivillige er underlagt tavshedspligt, og du har som bruger altid krav på at se, hvad vi har af oplysninger om dig. Du kan læse hele privatlivspolitikken her

Naturligvis har vi i projektet god brug for frivillige, så hvis du har lyst til at være med i projektet, er du også meget velkommen til at henvende dig. Du kan se et par job-beskrivelser her, men du må selvfølgelig også meget gerne kontakte projektlederen og få en snak om, hvad du har lyst til at byde ind med.

Vi mangler frivillige til besøg og samtaler

Vi søger frivillige støttepersoner, der kan hjælpe grupper i gang

 

KONTAKT PROJEKTLEDER

Kurt Kleon Jeppesen
kurt@fcherning.dk
5216 7976

 

Klik på billedet her for at se den fine omtale i Herning Bladet d. 15. november, 2017.

billede Herning Bladet