Lydavisen


Frivilligcenter Herning fremstiller hver uge en lydavis-CD for blinde og svagtseende i Herning Kommune.

CD'en indeholder lokale nyheder fra Herning Folkeblad, Ugeavisen for Aulum/Haderup og Vildbjerg samt Ugeposten Kibæk. Desuden bringer vi meddelelser fra Dansk Blindesamfund.Har du svært ved at læse avisen, er du også berettiget til at modtage en CD.
Det er gratis at modtage CD'erne - og du kan selvfølgelig når som helst opsige abonnementet igen.
Vi sender CD'erne ud torsdag middag, men desværre går der ofte 5 dage, før de når frem. Dette har vi desværre ingen indflydelse på.

Det er frivilige, der trofast fremstiller avisen hver uge - og vi ved, at det er et arbejde, der bringer stor glæde til mange.
Hvis du modtager lydavisen og har idéer og forslag, er vi naturligvis altid interesseret i at vide, om der er noget, vi kan gøre bedre.

Hos Center for Kommunikation, Brahmsvej 8 i Herning kan du søge om at få udleveret en såkaldt Daisy-afspiller, som bruges af mange lydavis-brugere.

Er du interesseret i at vide mere om Lydavisen - eller ønsker du at få Lydavisen tilsendt - bedes du henvende dig til Frivilligcenter Herning. Vores træffetider er tirsdag og torsdag fra 10.00 - 14.00, men vi er her også på andre tidspunkter. Du kan enten ringe på 3157 5601 eller skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller komme forbi Fredensgade 14, hvor vi bor.

Fredensgade 14  •  7400 Herning, Danmark  •  Tlf: 31 57 56 01  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  •  privatlivspolitik