FRIVILLIGT FORÅR ER   FrivilligtForaar Logo Trans SORTtxt

    
Anerkendelse
Synlighed
Motivation
Og gode historier


- Et samarbejde mellem Frivilligcenter Herning, Herning Idrætsråd, Kulturelt Samråd og Herning Bibliotek

 

FRIVILLIGT FORÅR er en organisering, der har som mål at hjælpe foreninger med at fastholde og hverve frivillige. Tanken er at sætte fokus på værdien i at være frivillig (glæden ved at give, det meningsfulde ejerskab, det begejstrende fællesskab, følelsen af at virke i verden og blive til nogen). På tværs af frivillige foreninger fra forskellige områder ønsker vi at skabe en fælles begejstring over, hvad frivillighed er værd for både giver og modtager. Ved at sætte spotlight på de gode historier og give foreningerne redskaber (frivilligstrategi, kurser, video-hjælp, fælles platform, inspiration og sparring) til at fastholde eksisterende og hverve nye frivillige. Vi lægger ud nu med en kampagne som starter i efteråret 2019 og slutter med et stort event i foråret 2020, hvor foreninger og frivillige mødes til workshop, spisning og foredrag. Tanken er, at der i de kommende år skal bygges videre på det fundament, vi har lagt.
Frivilligt Forår er skabt i samarbejde mellem Kulturelt Samråd Herning, Herning Idrætsråd, Herning Bibliotekerne og Frivilligcenter Herning.

FORTÆL DE GODE HISTORIER FRA DIT LIV SOM FRIVILLIG – til inspiration for andre …

VIL DU GERNE VÆRE FRIVILLIG – ELLER VIL DU BARE GERNE HØRE MERE – SÅ KONTAKT
Frivilligcenter Herning … telefon 5216 7976 – mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Fredensgade 14  •  7400 Herning, Danmark  •  Tlf: 31 57 56 01  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  •  privatlivspolitik