KURSUSDAG - Håb og motivation

30 november 2020 10:00 – 15:00
Sted: Herning Bibliotek, Østergade 8, Herning, Danmark

Vi inviterer til kursus i HÅB OG MOTIVATION
- 2 ting, som bestemt er værd at blive klogere på i denne tid!

Når man som frivillig møder brugere og udsatte mennesker, som har mistet modet, vil man naturligvis gerne hjælpe dem. Men hvordan giver man mennesker håb, og motiverer dem til at handle anderledes?
Det er en krævende hjælpeopgave, som forudsætter, at frivillige har den rigtige viden og de relevante værktøjer til at begå sig på feltet.

Dette kursus præsenterer viden om håb og positiv motivation, som handler om menneskers syn på fremtiden og deres gåpåmod. Kurset giver en grundig indføring i begreberne samt værktøjer til at udvikle håb og motivation hos mennesker, der har mistet modet.
Det er med andre ord, et ret aktuelt emne, der er på programmet på denne kursusdag.

Af hensyn til de afstandskrav, der er her i coronatiden - og for at kunne have plads til alle tilmeldte deltagere - er kursusdagen flyttet til Herning Bibliotek, Østergade 8 - lokale A, B og C, 1. sal. Husk at det er obligatorisk at bære mundvind/visir på Biblioteket, undtagen når du sidder på din plads ved kurset.

PROGRAM FOR DAGEN

MATERIALER TIL DELTAGERNE (til forberedelse):

Artikel om håb - læses før kurset
Spørgeskema før kurset
Test af håb - tages før kurset og medbringes

Fredensgade 14  •  7400 Herning, Danmark  •  Tlf: 31 57 56 01  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  •  privatlivspolitik