Ændrede retningslinjer ved brug af lokaler

Efter coronakrisen vil der være ændrede retningslinjer for brug af vore lokaler. Hvor længe disse ændringer vil være gældende, kommer an på udviklingen i coronasmitten og myndighedernes anbefalinger. Vi forbeholder os ret til at justere på retninglinjerne undervejs og inviterer til at I spørger, hvis der er noget, I er i tvivl om.

Indtil videre tænker vi følgende om retningslinjerne ved genåbning:

Adgangskrav: Hvis du har de mindste symptomer på at være smittet med Covid-19 - dvs. tør hoste, feber og eller vejrtrækningsbesvær - skal du blive hjemme.
Du skal have været symptomfri i mindst 48 timer, før du må komme i centret.

Afstandskrav: Idet mange af husets brugere er i risikogruppen, fastholder vi indtil videre den oprindelige anbefaling om to meters afstand. Derfor vil vi sætte max-antallet af personer i lokalerne ned, for at dette kan overholdes. Det vil for mange grupper betyde, at kun Mødelokalet og Kantinen er egnede, ligesom det for foreninger med mere end 10 deltagere vil betyde, at I ikke kan være i Frivilligcentrets lokaler endnu. Disse ændringer betyder, at det bliver svært at få plads til alle grupper på de sædvanlige tidspunkter, men vi er klar til at forsøge at hjælpe med at få tingene til at gå op.

Vi forestiller os følgende max-antal personer i lokalerne:
Kantinen: 10 personer; Mødelokalet: 10 personer; Lilla: 5 personer (kun en gruppe om dagen)
Rød: 4 personer; Gul: 2 personer. Det vil være problematisk at have både Gul, Rød og Lilla i brug samtidig, så her vil også kunne være begrænsninger.

Til jer, der har booket lokaler i juni måned: Kontakt venligst kontoret på mal eller telefon og oplys, om I fortsat ønsker at bruge lokalet. Det er vigtigt, at I oplyser, hvor mange personer, I er.

Køkkenerne i Frivilligcentret er lukkede indtil videre. Vi kan ikke sikre ordentlige forhold og tilstrækkelig sikkerhed omkring brug af fælles service. Vi beder jer derfor om selv at medbringe alt mad, drikke og service og tage det med hjem bagefter (engangsservice må smides i vores skraldespande). Man kan heller ikke lige låne et fad eller en kniv i køkkenet, alt skal medbringes hjemmefra. Vi ved ikke, hvor længe disse anderledes regler vil gælde, men det vil tiden vise.

Ved indgangene til lokalerne bliver opsat håndsprit, som SKAL benyttes ved ankomst. Der vil desuden være håndsprit i alle mødelokaler, som bedes benyttet løbende. Samtidig findes der i fællesområderne Rodalon og klude/papirshåndklæder. Når man forlader lokalet (og også gerne, når man ankommer, SKAL man tørre alle overflader (borde, stolerygge, kontakter, dørhåndtage m.m.) af. Samtidig skal der luftes grundigt ud før og efter ophold i lokalet.

Brug af husets toiletter vil blive underlagt strenge krav om rengøring før og efter brug. Disse krav SKAL overholdes, og brug af toiletter skal begrænses mest muligt.

Vi iværksætter selv øget rengøring, især på toiletter og på håndtag, stikkontakter og andre kontaktflader, men det er afgørende, at alle der kommer i huset også gør en ekstra indsats.

Vi håber, at I trods alle disse forholdsregler har mod og gejst til at fortsætte jeres frivillige arbejde, selvom vilkårene virker barske. Vi har iværksat restriktionerne for at beskytte jer, husets brugere og vores egne medarbejdere og frivillige. Vi håber, at vi hurtigt må lempe på nogle af forholdsreglerne, og skal nok meddele mere herom løbende. Som sagt kan tingene se anderledes ud, allerede før vi åbner igen.

  • Læst: 597

Fredensgade 14  •  7400 Herning, Danmark  •  Tlf: 31 57 56 01  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  •  privatlivspolitik