Skip to main content

Kirkens Korshær

Kirkens Korshær er en hjælpeorganisation, der med udgangspunkt i folkekirkelige værdier udfører socialt arbejde i Danmark. Siden 1912 har vi hjulpet socialt udsatte mennesker i Danmark – hjemløse, misbrugere, psykisk syge, ensomme, fattige børnefamilier.

Vi er 450 ansatte, der bl.a. driver varmestuer, herberger, væresteder for børnefamilier og rådgivningstjenester i 29 byer i hele Danmark. I mange byer er der korshærspræster, som tilbyder samtaler, gudstjenester og kirkelige handlinger. Vores cirka 9000 frivillige hjælper til i det sociale arbejde og driver de 250 genbrugsbutikker, der er med til at finansiere hjælpearbejdet.

Kirkens Korshærs arbejde udvikler sig hele tiden, så vi kan være dér, hvor nøden er størst. Derfor er forskellige tiltag kommet til siden 1912, alt efter hvordan samfundet har udviklet sig. For tiden bliver der f.eks. større og større behov for vores familiestøttende arbejde.

Vores arbejde hviler på det kristne menneskesyn. Ethvert menneske er enestående og værdifuldt i sig selv. Kirkens Korshær er medlem af Eurodiaconia, et netværk af europæiske kirker og kirkeligt funderede ngo'er, der hjælper udsatte mennesker og arbejder for en positiv udvikling inden for socialområdet.

Adresse

 • Familietilbuddet ”Familiehjørnet”, Fruehøjvej 33, 7400 Herning              
  afdelingsleder Annette Stær.

  tlf. 25534552

  email: 


  Varmestuen ”Lyngblomsten”, Lyngens Kvarter 236, 7400 Herning         
  afdelingsleder Michael S. Andersen.

  tlf. 24420381

  email: 

Kontakt

Kirkens Korshær
Kontakt Frivilligcenter Herning

© 2024 Frivilligcenter Herning.