Foreningen Far

oreningen Far er Danmarks største organisation for børn og fædre med fokus på aktiviteter, rådgivning og viden. Vi giver altid gerne en kop kaffe, lytter og støtter i de landsdækkende rådgivningscentre eller på telefonrådgivningen, men det er altid forældrenes ansvar at træffe de bedste valg for deres børn.

Foreningen Far består af frivillige forældre og fagpersoner over hele Danmark, som yder en gratis indsats og som har gennemgået Foreningen Fars rådgiver kursus. Vi har aktuelt 18 landsdækkende rådgivningscentre foruden telefonrådgivning, selvhjælpsgrupper samt et landskontor der tager sig af presse og politisk arbejde.

Foreningen Far ser det hele i familielivet i Danmark og kan rådgive om børns sundhed, faderskab, fædre barsel, forældreskab, samlivet, samlivsophør, digital post og ligestilling. Vi giver ofte erfaringer og mønstre i familielivet for børn og fædre videre til politikere, offentlige ledere og medierne.

Foreningen Far har respekt for mennesker og er nok den børne og forældre organisation i Danmark, som har det mest ligeværdige antal mænd og kvinder som frivillige. Vi finder positive løsninger sammen og selv om mænd og kvinder, drenge og piger, er forskellige skal de have lige muligheder i samfundet. Det skaber sunde børn og glade familier.

Kontakt

  • Tommy Mounding Poulsen
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Foreningen Far

Fredensgade 14  •  7400 Herning, Danmark  •  Tlf: 31 57 56 01  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  •  privatlivspolitik