Frivillige hjælpere til Fred og Forsoning

Fred og Forsoning er et kristent bofællesskab i Arnborg, med følgende formål:

At hjælpe mennesker med sociale og psykiske problemer for derigennem at genoprette deres indre værdighed og lære dem at leve i fred med sig selv og deres medmennesker

At hjælpe mennesker, der vil ud af et narkotika-, hash-, medicin-, eller blandingsmisbrug, til at komme ud af misbruget.

At lære mennesker at leve regelmæssigt med og i en familie med ansvar og de pligter, det indebærer.

Vi har brug for:

Frivillige som kan køre for vores beboere til møde hos Kommune, Jobcenter, Misbrugsrådgivning. Vedkommende skal kunne være bisidder ved nogen af disse møder, til hjælp og støtte for beboeren.

Frivillige som kunne tænke sig at lave en månedlig oplevelse / udflugt for vores beboere. Der aftales et rådighedsbeløb pr. måned.

Den frivillige kunne f.eks. komme nogle timer en gang om ugen. De bedste dage er mandag, tirsdag og fredag. Ud over ovennævnte opgaver, kan der være forefaldende arbejde i hus og have samt mindre vedligeholdelsesopgaver på bygningerne.

De frivillige skal vise respekt og forståelse for, at det er et kristent bofællesskab, og at vore beboere er mennesker, som ofte har haft et meget hårdt liv, og derfor er sårbare og trænger til støtte.

Vi glæder os til at høre fra jer og håber, at du vil kontakte os for nærmere oplysninger, hvis ovennævnte har vagt din interesse.

Vi træffes bedst på tlf nr. 8666 8606, spørg efter Inger Norling, da det er en fælles beboertelefon.